23948sdkhjf

Nysatsning på rivningsredskap med ny svensk agent

RF-System tar över den svenska agenturen för italienska Trevi Bennes utrustning för rivning och återvinning.

Både Trevi Benne och RF-System ingår i tyska Kinshofergruppen, en del av Svenska Lifco (där även Brokk, Darda, Indexator, Demarec, Huldtins och Multione finns med).

Nu ska två av syskonen alltså samarbeta och enligt ett pressmeddelande innebär förändringen att man gör en nysatsning på produkterna, som är väl kända i Sverige.

– Vi ser fram emot att få starta detta samarbete med vårt systerbolag Trevi Benne. RF-System har funnits inom återvinningssegmentet under en längre tid genom produkter från andra systerbolag, exempelvis sorteringsgripar och polygripar från Kinshofer samt hydraulhammare från Hammer, säger Hans Valdemarsson, vd på RF-System.

Han uppger att företaget nu tar ytterligare ett kliv in på den marknaden, tillsammans med Trevi Benne.

–Trevi Bennes produkter passar väl in i RF-Systems portfölj då innovation och kvalitet är ledord även hos dem.

Trevi Benne har produkter för både demolering och återvinning, i portföljen finns till exempel sorterings- och rivningsgripar, betong- och demolieringssaxar, pulveriserare, stålsaxar och rälsklipp.

RF-System noterar att Trevi Benne också har sorteringsskopor och trädklippar samt större skopor för hjullastare och maskiner för användning i exempelvis gruvor och stenbrott.

Enligt RF-System kommer hela sortimentet kommer att vara tillgängligt på den svenska marknaden. Försäljningen av både redskap och reservdelar startar omgående och ett urval av produkterna kommer att visas upp på Svenska Maskinmässan längre fram i år.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063