23948sdkhjf

Stor efterfrågan på Load Up North

Inför Load Up North 2024 i Boden är 80 procent av mässytan redan bokad.

Förra årets publiksuccé, med över 7000 besökare, har även fått effekt på bokningsläget inför att Load Up North hålls i Boden 2024.

– Intresset för att ställa ut är stort med 80 procent av mässytan bokad. Det gör att de som vill vara med helst ska höra av sig så snart som möjligt, säger Jonas Dahlberg, vd på Nolia som arrangerar mässan.

Intresset för Load Up North har förmodligen aldrig varit större än inför årets mässa som hålls på Bodens Energi Arena den 29-31 augusti.

– Förra årets mässa blev den mest lyckade hittills med storpublik, mängder med utställare och stora affärsmöjligheter för såväl utställare som för företagare och entreprenörer på besök på mässan, säger Jonas Dahlberg.

Nolias vd ser hur mässan hela tiden utvecklas och lyfter fram att årets mässa bland annat kommer att ha fler utställare av lastbils- och transportfordon än någon gång tidigare. Dessutom lyfter han hur mycket samarbetet med aktörer som Maskinentreprenörerna och Bodens kommun betyder för mässan utveckling.

– Tillsammans når vi så mycket längre och kan bygga en allt attraktivare mötesplats som skapar mer utveckling, säger Nolias vd.

Här finns högkonjunkturen. Jonas Dahlberg, vd Nolia

Jonas Dahlberg pekar på att det finns många förklaringar till det stora intresset för att delta på mässan, men att affärsmöjligheterna sticker ut, särskilt då mässan hålls i en av Europas mest expansiva regioner.

– Load Up North hålls i växande marknad. I diskussionen om när högkonjunkturen ska komma, så är alla välkomna hit. Här finns högkonjunkturen. Mässan hålls mitt i den fossilfria, gröna industrins framtidscentrum, med stora satsningar i närområdet, men också mitt i stora infrastruktursatsningar och anläggningsprojekt till ett sammanlagt värde på över 1 000 miljarder.

– Det märks att kunskapen blivit mer allmänt spridd om att mässan går i ett av de mest intressanta, investeringsattraktiva och tillväxtintensiva områdena i Europa, säger Jonas Dahlberg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094