23948sdkhjf

Skanskas finansdirektör lämnar

Skanskas finansdirektör Magnus Persson meddelar att han ska sluta på företaget efter 18 år. Han fortsätter i rollen tills en ersättare har hittats.

Efter 18 år på företaget och sex år i koncernledningen bestämmer sig Magnus Persson för att sluta på Skanska.

– Skanska har varit min arbetsgivare under 18 år. Jag är otroligt tacksam men också stolt över vad vi har uppnått tillsammans. De senaste 6 åren har mitt fokus varit, tillsammans med koncernledningen, att utveckla och genomföra en strategi som skapar värden för både samhället och aktieägarna, säger Magnus Persson i ett pressmeddelande.

– Vi kan nu se resultatet och jag är övertygad om att företaget är väl positionerat inför framtiden. Jag är oerhört tacksam mot de kollegor som jag haft privilegiet att arbeta med och lära känna under mina år på Skanska, säger han.

Koncernchef Anders Danielsson tackar i sin tur Magnus Person för hans bidrag till utvecklingen av Skanska.

– Han har spelat en central roll i utvecklingen och genomförandet av den strategi vi lanserade 2018 för att öka lönsamheten i våra affärsområden. Hans djupa kunskap om finansiella marknader, ledarskap och driv, har tillfört enormt värde till företaget. Jag önskar honom all lycka till i framtiden, säger han.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125