23948sdkhjf

Mölndals stad investerar i infrastrukturen

Structor Mark Väst, har tecknat ett nytt omfattande ramavtal värt 130 miljoner kronor som generalkonsult för Mölndals stads infrastrukturprojekt fram till 2028.

Mölndals stad står inför många investeringar i infrastruktur. Ramavtalet avser bland annat uppdragsledning inom mark, VA, geoteknik, landskap, belysning, trafik, miljö och riskanalys. I ramavtalet ingår ytterligare två Structorbolag; Structor Mark Uppsala och Structor Vibrations & Omgivningskontroll samt ett antal andra samarbetspartners.

–Vi ser framemot ett gott samarbete med Mölndals stad och våra övriga partners. Vi växer och har en stor efterfrågan på våra tjänster och räknar med att dubbla antalet medarbetare i bolaget det kommande året, säger Björn Sandsundet, vd på Structor Mark Väst AB.

Under kvartal ett 2024 har Structor Mark Väst i samarbete med Structor Mark Uppsala också tecknat ramavtal med Kungsbacka kommun för VA-projektering. Bolaget har dessutom tecknat ramavtal med Stenungssunds kommun och Lilla Edet för projektering VA, gata och park, även det ett samarbete med Structor Mark Uppsala.

– Det är glädjande att vår specialistkompetens är efterfrågad och att vi fått förtroendet från så många västsvenska kommuner. Det stora engagemanget för våra kunders projekt hos alla konsulter inom Structor gör skillnad, säger Monica Granberg, vd på Structor AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078