23948sdkhjf

En ny era väntar för Hüllert Maskin

Företaget får ett nytt märke i produktportföljen när en ännu en generalagentur landar i Vara.

”Detta markerar en ny era för vårt företag” deklarerar Hüllert Maskin, som blir ny generalagent för Castloaders kompaktlastare.

– Vi är oerhört glada över att bredda vårt sortiment med Castloaders kompaktlastare, en maskintyp som passar perfekt in i det vi redan erbjuder. Denna expansion är ett led i vår ambition att alltid tillhandahålla marknadens främsta maskinlösningar och förstärker vårt åtagande mot kundnöjdhet och ett tryggt maskinägande, säger Andreas Tagesson, vd för Hüllert Maskin i en kommentar.

Hüllert Maskin har i snart 30 år importerat italienska Merlos teleskoplastare.

Nu får Merlo sällskap av ett annat italienskt märke, Castloaders kompaktlastare tillverkas av italienska Cast Group och Filippo Zangoni, Sales Manager på Cast Group, uppges vara nöjd med det nya partnerskapet.

– Med Hüllert Maskin som partner, känner vi oss trygga i att våra kompaktlastare representeras av ett väletablerat och stabilt företag som delar vår värdegrund och strävar efter excellence, säger han i pressmeddelandet.

Hüllert Maskin planerar att presentera de nya produkterna på mässor och evenemang under året, inte minst på Svenska Maskinmässan i månadsskiftet maj/juni.

Hüllert Maskin förklarar att den som är intresserad också kan bekanta sig med maskinerna på företagets anläggning i Vara.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079