23948sdkhjf

Hudiksvall kommun väljer Ramirent

Ramirent har blivit utvald som huvudleverantör i en upphandling med Hudiksvall kommun värd minst 2,5 miljoner kronor årligen.

Avtalet löper från maj och sträcker sig över ett år, med möjlighet till ytterligare tre års förlängning och en totalsumma på minst 10 miljoner. Avtalet gör Ramirent till partner vid olika typer av kommunala projekt – allt från byggprojekt och vägarbeten till vattenläckor, parkförvaltning och iordningställande av kommunala områden. Närmast i tid ligger en större renovering av ett parkeringshus och flera gångvägar.

Till sina projekt får kommunen tillgång till Ramirents utbud av bland annat byggmaskiner, trafikavstängningsmaterial, anläggningsmaskiner, liftar, pumpar, bodar och containers.

– Vi är glada att få en långsiktig kund i Hudiksvall kommun, samtidigt som den breda upphandlingen gör att vi får möjlighet att bidra till hållbara och säkra projekt och även kan effektivisera projekten i kommunen genom våra många digitala tjänster inom projektplanering och genomförande, säger Agneta Wallin, KAM för offentliga affärer på Ramirent.

Ramirent har haft avtal med Hudiksvall kommun under fyra år tidigare och med det nya avtalet ser man alltså fram emot ytterligare fyra år av samarbete. Totalt har tre olika leverantörer upphandlats, där Ramirent är nummer ett och den part kommunen i första hand kommer att vända sig till.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094