23948sdkhjf

MASKINMÄSSAN: Ny teknik och goda relationer för Söderberg & Haak

Eldrivna grävare och vackert blå vältar står i fokus men maskinerna är inte allt när Söderberg och Haak ställer ut på Solvalla.

Söderberg och Haak står redo att rada upp maskiner på Svenska Maskinmässan i månadsskiftet maj/juni.

Företaget lyfter särskilt fram de senaste eldrivna Komatsumodellerna PC33E och PC138E-11, man slår också ett slag för att man nu utvidgat sitt sortiment av kortrumpor genom att visa upp Komatsu PW168-11.

Vad gäller just denna maskintyp noterar företaget att man nu kan erbjuda arbetsvikter upp till 20 ton och man utlovar kompakta, bekväma, mångsidiga, pålitliga och hållbara maskiner, som dessutom ska vara enkla att transportera.

Det bjuds dock på mer än ”bara” Komatsu i montern. Söderberg & Haak tar till exempel med sig den eldrivna (och blå!) Bomagvälten BW120 ADe-5. Företaget tänker också visa upp sin första kundsålda asfaltsfräs från Bomag: BM 2200/65.

Söderberg och Haak förklarar också att man ser mässan som en bra plattform för att visa upp sitt senaste sortiment – men att den tjänar fler syften än så, företaget slår fast att evenemanget är en chans att knyta starkare band med både befintliga och potentiella kunder och partners.

Artikeln är en del av vårt tema om Svenska Maskinmässan 2024.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094