23948sdkhjf

Bjerking rekryterar enhetschef i Göteborg

Teknikkonsultföretaget Bjerking har anställt Mani Hadidpour som chef för den nya enheten Anläggning Sydväst, med placering vid företagets kontor i Göteborg. Mani Hadidpour kommer närmast från Systra där han arbetat som regionchef för Västsverige.

Bjerking växer med nya kontor och till den nya enheten, Anläggning Sydväst, har företaget rekryterat Mani Hadidpour som enhetschef. Mani har bland annat arbetat på AFRY, Ramböll och WSP.

– Jag har hört mycket om Bjerking och att de är medarbetarfokuserade, berättar Mani Hadidpour. I och med att det medarbetarägt hoppas jag vi får mer trygghet och slipper större företagsförvärv. Jag har också fått en väldigt bra känsla av företagsledningen, av vd och de affärsområdeschefer som jag träffat.

Nu satsar Bjerking på att expandera vidare i Västsverige.

– Vi går en ljus framtid till mötes. Vi har skapat en situation som gör det lätt att rekrytera många av de bästa i regionen. På så sätt får vi en jättebra start på vår verksamhet. Förutom att växa här i väst är vår ambition att växa söderut, säger Mani Hadipour.

Lennart Zetterlund, Affärsområdeschef inom Samhällsbyggnad, om rekryteringen.

– Mani med sin kompetens och kontaktnät i Västsverige är en välkommen förstärkning till vårt Göteborgskontor. Extra bra med tanke på de ramavtal som vi varit lyckosamma i att vinna i Göteborgsregionen. En nyckelrekrytering som jag är mycket glad över.

Artikeln är en del av vårt tema om Ny på jobbet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078