23948sdkhjf

Från Trafikverket till Svevia

En ny chef ska leda Svevias anläggningdivision i Göteborg.

Saeid Azmoudeh har fått uppdraget som går ut på att långsiktigt leda Svevias nystartade arbetschefsgrupp i Västsverige.

Han kommer närmast från Trafikverket, där han sedan 2018 varit enhetschef på verksamhetsområdet investering i region väst. Under sin tid på Trafikverket har han bland annat lett arbetet kring utbyggnaden av E20 i ett flertal entreprenadformer. Han har också arbetat som projektledare och planeringschef på Infranord.

– Jag är övertygad om att Saeids breda erfarenhet av att leda infrastrukturprojekt på både entreprenörs- och beställarsidan kommer att ge oss rätt förutsättningar att växa och bli ännu starkare i Västsverige, säger Greta Jodal, regionchef Syd, division Anläggning, i ett pressmeddelande.

Saeid Azmoudeh tillträder sin nya post i slutet av augusti, och ett av de pågående uppdragen är ombyggnaden av E45 till mötesfri landsväg mellan Tösse och Åmål.

– Det är med stor ödmjukhet jag åtar mig uppgiften att tillsammans med alla duktiga medarbetare i Göteborg bygga upp en ny arbetschefsgrupp för större mark-, VA- och vägprojekt, säger Saeid Azmoudeh i pressmeddelandet.

– Jag ser verkligen fram emot att lära känna hela teamet. Jag prioriterar säkerhet, ledarskap och hållbarhet och är övertygad om att innovation och tätt samarbete med våra kunder skapar möjlighet för fler lönsamma affärer och för att öka Svevias närvaro i västra Sverige, säger Saeid Azmoudeh.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

1.148