23948sdkhjf

Ny vd för SMP Parts

Styrelsen för SMP Parts har utsett Monika Gutén till ny vd och Monika börjar sin tjänst den 1 september. Nuvarande tillförordnad vd, Peter Forslund återgår till sin tjänst som Chief Financial Officer i och med detta.

SMP Parts, tillverkare av tillbehör och redskap för entreprenadmaskiner, berättar att Monika har erfarenhet från svensk industri i flera olika roller. Hon har varit verksam i verktygsdivisionen på Sandvik, då bosatt i Detroit USA, förvärvsansvarig inom Epiroc’s eftermarknadsaffär och över tolv år i olika roller inom SSAB-koncernen. 

Senast var Gutén Investment Director på Storskogen med ansvar för industriportföljen för bolag inom divisionen ”Products”. Monika är uppvuxen i Sundsvall men bor i Stockholm med sin familj, och har en civilekonomexamen från Stockholms universitet.

– Jag ser fram emot att vara en del av SMPs nästa fas och tillsammans med medarbetare, kunder och leverantörer fortsätta den internationella tillväxtresan, säger Monika Gutén. 

– SMP Parts har fantastiska produkter och tjänster som främjar och stödjer våra kunders säkerhet, lönsamhet och hållbarhetsarbete. Jag ser fram emot att samarbeta med befintliga och nya kunder för att fortsätta utveckla marknadsledande lösningar och stärka kundvärdet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094