23948sdkhjf

Nytt koncept ska få Slangakuten att växa

De senaste åren har Slangakuten redovisat en stadig tillväxttakt och för att tillgodose det växande behovet av bolagets tjänster satsar man nu på en ny affärsmodell. Orterna Örebro Linköping och Norrköping är först ut med att testa det nya konceptet.
Slangakuten, som idag är verksamt inom Stockholm, Göteborg och Malmö, har totalt elva servicebussar som rycker ut och tillverkar hydraulslang åt kunder inom både renhållning, uthyrning, entreprenad och transport. Sedan starten 2008 har företaget haft en genomsnittlig omsättningsökning på ca 20 procent per år, men allt eftersom Slangakuten vuxit har förfrågningar av bolagets tjänster kommit från nya delar av landet. För att kunna möta den ökande efterfrågan satsar man nu på franchise.

– Vi ser att franchise är det bästa sättet för Slangakuten att etablera sig i nya regioner. Det kommer gå snabbare och bli bättre än vi har möjlighet till att genomföra själva i dagsläget. Vi har lärt oss att den lokala förankringen är a och o för att komma in på nya marknader. Lokalkännedom och ett lokalt kontaktnät underlättar väldigt mycket. Victoria H. Fallenius, marknadschef på Slangakuten AB.

Arbetet med genomlysning och framtagande av franchisematerial har pågått sedan i vintras och inom kort inleds rekryteringsprocessen. De regioner som står först på tur i jakten på att hitta rätt franchisetagare är Örebro samt Linköping/Norrköping.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078