23948sdkhjf

De är dragplåster till Stora Infradagen

Näringslivstoppar ska locka till besök på tioårsjubilerande Stora Infradagen.
Innebär utmaningarna att framtidens entreprenör måste vara en innovatör, eller kanske båda delarna, en innovativ entreprenör? Och vad är det som krävs för att vara det? Det är några av frågorna som ställs och kanske också besvaras under Stora Infradagen 2016, berättar Maskinentreprenörerna i ett pressmeddelande.

Tioårsjubilerande Stora Infradagen har sedan start utvecklats till en given samlingspunkt för alla som är intresserade av och arbetar med någon form av infrastrukturfrågor, från politiska beslutsfattare till företagsledare och forskare. 



När det återigen är dags den 29 januari inleder Infrastrukturminister Anna Johansson dagen, följd av en rad välkända namn som dragplåster.

Trafikverkets generaldirektör Lena Erixon ger sin bild av verkets roll för infrastrukturen och detsamma gör hennes kollega Gunilla Nordlöf på Tillväxtverket.

Jane Walerud, Sveriges kanske mest kända serieentreprenör och affärsängel, blickar utåt och framåt tillsammans med Volvo Bussars vd Håkan Agnevall.

Första AP Fondens vd Johan Magnusson och Svenskt Näringslivs samhällspolitiska chef Caroline af Ugglas funderar över finansieringsfrågorna.

Och som avslutande kommentator återfinns IF Metalls stridbare förbundsordförande Anders Ferbe.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109