23948sdkhjf

Byggstart för offensivt Index International

Första spadtaget för 300 nya lägenheter i Norrtälje. ”Vår plan är att producera 200-300 hyreslägenheter per år i Stockholm-Mälardalen”, säger vd:n om framtidsmålen.
Nyligen togs det första spadtaget i det som skall komma att bli kvarteret Juvelen, som är tänkt att ligga mellan Rubingatan och Safirgatan, bredvid Kommunhuset i Norrtälje. Här kommer det att uppföras cirka 300 hyreslägenheter av Index International.

Företaget grundades 1998 i Stockholm och är i dag en internationell, oberoende investerargrupp inom fastigheter.

Juvelen Norrtälje kommer för investerargruppen att innebära en investering i storleken 300 miljoner kronor för det första kvarteret, och 500 miljoner kronor totalt för båda kvarteren.

De första inflyttningarna beräknas ske i maj 2017. Den andra etappen beräknas vara klar under senare delen av 2018.

Och företaget har stora planer även framöver.

– Vi har en stark tro på hyresrätten som boendeform. Juvelen är också en del av Index satsning på hyresrätter, som vi så framgångsrikt utvecklat i USA. Det här projektet är en del av vår plan att producera 200-300 hyreslägenheter per år i Stockholm-Mälardalen, och vi fortsätter att verka i områden och på marknader som vi kan och har verkat på sedan starten 1998, säger företagets vd Rickard Haraldsson i en presskommentar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063