23948sdkhjf

"En uppdaterad layout vi hoppas ni kommer uppskatta"

Direktkontakt Entreprenad har fått ny design.
Under rubriken Direktkontakten låter vi verksamma inom entreprenadbranschen framföra sitt budskap, sina funderingar eller filosofera rent allmänt för läsekretsen av Direktkontakt Entreprenad och Entreprenad Supply.

I året första tidningsnummer kommer insändaren från Tony Törnström, vd för Nordiska Medier Göteborg – som ger ut tidningen. Direktkontakt Entreprenad finns nu tillgänglig digitalt här på hemsidan – och nu också med en helt ny design.


Klicka här för att se den nya tidningen.

....................................

Hej!

Jag hoppas att ni alla, både läsare och annonsörer, haft en fin julledighet och att ni fått en flygande start på det nya året.

Det har i alla fall vi på Nordiska Medier i Göteborg. För oss har det varit full fart under hela januari månad och resultatet ser ni nu. Den uppmärksamma läsaren ser nämligen att tidningen fått en helt ny design – en uppdaterad layout som vi hoppas att ni kommer att uppskatta.

Men även om tidningen har en ny skrud är målet detsamma som tidigare. Vi vill producera ett innehåll som ger er en överblick över det senaste nytt inom branschen – bland annat vad det gäller produkter, projekt, mässor och företag.

Här är ni läsare och annonsörer en viktig del. Tidningen är till för just er och vi hoppas därför att ni fortsätter att tipsa oss om vad som händer inom branschen. Hör gärna av er med feedback.

Jag vill också passa på att återigen påminna er om att vi nu också finns på webben. På www.entreprenad-supply.se hittar du tidningen som pdf-utgåva. Du kan också anmäla dig till dig vårt dagliga nyhetsbrev – så du får senaste nytt direkt till din e-postadress. Som medlemsföretag på sajten kan du även lägga upp produkter, tjänster, egna nyheter och mycket mycket mer.

Vi ser fram emot fortsatt gott samarbete under 2016.

Vänliga Hälsningar
Tony Törnström, vd Nordiska Medier Göteborg

Artikeln är en del av vårt tema om Direktkontakten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093