23948sdkhjf

Ny vakuumlyftare ska underlätta fönstermontering

"Det pågår renoveringar av höghus på många ställen, och i väldigt många fall inkluderar det också byte av gamla fönster".
Scantruck är nu redo att skicka byggfolket i höjden för millimeterprecis montering av fönster. Fabriken Smartlift har, till Manitou-teleskoplastaren, utvecklat ett elektriskt drivet redskap, som kan lyfta fönster som väger upp till 400 kilo för montering i höghus.

– Det pågår renoveringar av höghus på många ställen, och i väldigt många fall inkluderar det också byte av gamla fönster. När de nya fönstren ska monteras krävs stor precision. Det säkrar Sky Lifter SL 400 eftersom den inte är kopplad på maskinens hydraulik, men drivs elektriskt, förklarar produktchef Claus Bjerregaard hos Scantruck, i ett pressutskick.

– Sky Lifter SL 400 kan monteras på hela sortimentet av Manitou-teleskoplastare från den lilla modellen MT 625 till den stora rotationsteleskoplastaren MRT 3255. Många snickare kommer helt klart att se en fördel i att montera en egen fönsterlyftare på teleskoplastaren istället för att hyra en dyr kran, uppger Bjerregaard vidare.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078