23948sdkhjf

"Maskinexpo är glädje och tradition"

I månadens Direktkontakten funderar Maskinexpos marknadschef på hur det hade sett ut om mässan fanns som ett brädspel.
Under rubriken Direktkontakten låter vi verksamma inom entreprenadbranschen framföra sitt budskap, sina funderingar eller filosofera rent allmänt för läsekretsen av Direktkontakt Entreprenad och Entreprenad Supply.

I årets fjärde nummer kommer insändaren från Carina Tegelberg, marknadschef för Maskinexpo.


..........................................................................

Folkfesten fackfolket älskar

Tänk om man skulle trycka ett tärningsspel med Maskinexpo som spelplan. Spelarna får välja spelpjäser som dumper, skopa eller ATV. Man slår tärningen, flyttar sin pjäs och stannar vid ”I Toveks monter är det maskinauktion, stå över ett kast och fynda”. Eller ”Provkör Mercedes nya lastbilar med påhäng. Stå över två kast och kör ett varv i testbanan”. Eller ”Du ser trött ut, stå över ett kast och hämta ny energi hos Scanlaser som bjuder på kaffe och kanelbullar”. 


Vi ger spelet några extraslag också! ”Hakos nya robotklippare spar massor av tid, slå ett extra slag och fira”. Eller ”Veteranmaskinerna fångade ditt intresse och tiden försvann. Hoppa fram tre steg så hinner du med bussen hem”.

Speldrömmen lever, men just nu jobbar vi för fullt med att göra årets mässa så aktiv och välkomnande som möjligt. Många företag, kompisgäng och familjer har besökt oss varje mässa sedan starten 1983. Sista helgen i maj är helig, då är det tradition att åka till Maskinexpo, träffa folk och få höra vad som händer i branschen.

Maskinexpo är glädje och tradition, men också ”en dag på jobbet”. Många passar på att fynda till mässpriser. Maskiner, redskap, verktyg och tillbehör som gör att maskinen kan användas längre eller till nya typer av jobb. Mässan är en kombination av nytta och nöje, en FackFolkFest!


I år delar MaskinExpo helg med Elitloppet, det är bäddat för en riktig Stockholmshelg. Ett tips är att ta med husbilen, besöka båda evenemangen och övernatta på vår camping. Billigare än hotell och med trevligare grannar!

För att återgå till Maskinexpo-spelet ovan, det måste ha ett ”Mål” också: ”Grattis till segern! Räkna ihop dina mässfynd och säg adjö till nyfunna vänner, du är en vinnare som deltagit i ännu en FackFolkFest”.

Spelet finns inte ännu, men känslan och glädjen finns i överflöd. Vi lovar att ni hittar dumprar, skopor och ATV:er i full storlek utmed mäss-slingan och hälsar er varmt välkomna till årets branschfest för maskinälskare – Maskinexpo på Stoxa 26-28 maj.

Carina Tegelberg, marknadschef Maskinexpo

Artikeln är en del av vårt tema om Direktkontakten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079