23948sdkhjf

Grundaren drar ned på operativt arbete

Ska ägna sig åt andra affärer.
Erik Eberhardson, grundare och affärsutvecklingsansvarig på Ferronordic Machines, har uttryckt önskemål om att begränsa sitt operationella engagemang i bolaget för att även kunna ägna sig åt andra affärsverksamheter.

"Erik Eberhardson kommer därför att överlämna sin roll som affärsutvecklingsansvarig och kommer inte längre vara medlem av Ferronordic Machines ledningsgrupp. Eberhardson kommer dock fortsätta att stödja bolagets utveckling i sin roll som vice styrelseordförande, särskilt vad avser långsiktig strategi och kontakter med vissa viktigare samarbetspartners. Erik Eberhardson förblir även en av Ferronordic Machines största aktieägare", uppger bolaget tidigt på fredagen.

Ferronordic Machines är auktoriserad återförsäljare för Volvo Construction Equipment och Terex Trucks i Ryssland. Bolaget är även officiell återförsäljare för Dressta i Ryssland. I vissa delar av Ryssland har Ferronordic Machines även utsetts till eftermarknadsåterförsäljare för Volvo och Renault Trucks, samt återförsäljare för Volvo Penta. Bolaget är väl etablerat i samtliga federala distrikt med nästan 70 anläggningar och cirka 750 anställda.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062