23948sdkhjf

Hydroscand fortsätter expansion i Dalarna

Öppnar slangservicebutik i Vansbro.
Hydroscand utökar servicen ytterligare i Dalarna och öppnar en slangservicebutik i Vansbro. Det framgår av ett pressmeddelande.

Butiken slår upp portarna i november. Sedan tidigare har bolaget butiker i Borlänge samt den relativt nyöppnade butiken i Ludvika i Dalarna.

Hydroscand kommer att ligga mitt i centrala Vansbro, längs E16, i samma lokaler som Hydroscands systerföretag HDL. Butiken kommer att drivas av Peter Alm och Johan Skinnar och de kommer att satsa på ett brett sortiment av slang och ledningskomponenter.

- Att öppna en filial i Vansbro är ännu ett steg i företagets strategi att växa i Dalaregionen. Tidigare i år öppnade Hydroscand en butik i Ludvika och vi vill fortsätta att expandera i Dalarna. Allt enligt affärsidén – att finnas nära kunden, säger Pontus Nygren, Marknadschef på Hydroscand i Sverige.

Hydroscand är ett familjeföretag som grundades 1969 i Stockholm. Sedan dess har företaget expanderat och är en stor aktör inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Idag har Hydroscand närmare 60 butiker i Sverige och finns representerade i ytterligare 18 länder i Europa, Asien och Afrika.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079