23948sdkhjf

Storföretag slås samman

Byggentreprenörerna når tillsammans 600 miljoner kronor i omsättning.
MVB Astor Bygg fortsätter att växa i västra Sverige. Som ett led i att ytterligare stärka sin position på byggmarknaden i Västra Götaland kommer systerbolaget MVB Backgården, med säte i Trollhättan och Lidköping, slås ihop med MVB Astor Bygg. Bolagen har sedan länge samarbetat i flera projekt.

– Vi är inne i en stark expansionsfas med många spännande projekt på gång. Genom sammanslagningen kan vi verka som ett bolag, under ett starkt varumärke, MVB Astor Bygg. Det kommer att stärka oss internt och medföra att vi får en tydligare profil på marknaden, kommenterar vd Henrik Ljungdahl.

Efter sammanslagningen kommer MVB Astor Bygg i år att omsätta cirka 600 miljoner kronor. Bolaget har drygt 50 tjänstemän och cirka 100 hantverkare anställda men ser ett behov av att fortsätta rekrytera då orderstocken uppgår till över 850 miljoner kronor.

Sammanslagningen kommer inte att påverka företagets kontor, personal eller ledning. Sedan 1 november 2016 är alla anställda i MVB Backgården AB numera anställda i MVB Astor Bygg AB.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079