23948sdkhjf

Rentalbolaget på frammarsch i Göteborg

Öppnar ny depå med "läge utöver det vanliga".
Rentalföretaget Lambertsson växer och öppnar sin tredje depå i centrala Göteborg. Det berättar företaget i ett pressmeddelande.

"Läget blir något utöver det vanliga, strax intill ett av Trafikverkets nya och spännande infrastrukturprojekt", skriver bolaget.

Den nya depån kommer nämligen vara placerad på Falutorget 1 vid Gasklockan i Göteborg. Depån ligger därmed strategiskt viktigt alldeles intill E45 och det stora infrastrukturprojekt som Trafikverket är i full gång med. Ett projekt som ska resultera i en nedsänkning av E45 längs en sträcka på cirka 800 meter.

I depån satsar Lambertssons på ett sortiment av maskiner och utrustning för uthyrning, el, trafikavstängningsmaterial och en rad olika tjänster. På plats finns en projektledare, en servicetekniker och en innesäljare som ska erbjuda råd i alla typer av projekt, berättar bolaget vidare.

Projektledare är Anders Jansson, som lämnat Skåne för Göteborg och som ser fram emot att driva och utveckla depån.

– Det är en spännande utmaning att vara mitt i Göteborgs framtida infrastruktur. Det är inte bara nedsänkningen av E45 som vi ligger bra till för utan även övriga projekt såsom Olskroken, Marieholmsförbindelsen och inte minst kommande Västlänken, säger Anders Jansson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078