23948sdkhjf

Vinner grävmaskinsuppdrag värt 130 miljoner

VD:n: "Både stolta och glada över att åter få förtroendet".
Drottningholms Entreprenad har vunnit upphandlingen för grävmaskinstjänster hos Stockholm Vatten. Det berättar företaget i ett pressmeddelande.

Kontraktet är ett treårigt ramavtal, med option om förlängning i ytterligare upp till två år. Uppdraget omfattar hela Stockholm Vattens behov av grävmaskinstjänster inklusive förare och servicetjänster såsom schaktning samt beredskapstjänst.

Arbetet utgörs främst av anläggning, drift och underhåll av vatten‐ och avloppsnätet inom Stockholms Stad, Solna Stad och Huddinge kommun. Uppdragets totala omfattning beräknas till cirka 35 000 timmar per år och det totala värdet uppgår till drygt 130 miljoner för avtalstiden inklusive förlängningsoption.

– Vi på Drottningholms är både stolta och glada över att Stockholm Vatten åter ger oss förtroendet att bistå dem med moderna maskiner och kompetenta förare i deras affärskritiska verksamhet, säger Peter Faerden, vd och ägare av Drottningholms.

Stockholm Vattens verksamhet berör varje dag 1,3 miljoner invånare och företag i Stockholmsområdet. Bolaget levererar dricksvatten, renar avloppsvatten och ansvarar för stadens avfallshantering.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.062