23948sdkhjf

Railcare till börsen

En notering innebär en kvalitetsstämpel vad gäller informationsspridning och verksamhet.
Railcare styrelse har för avsikt att ansöka om notering av bolagets aktier på Nasdaq Stockholm. Aktien handlas sedan oktober 2007 på AktieTorget och ambitionen är att ett listbyte ska ske under 2017. Det framgår av ett pressmeddelande.

Railcare arbetar med järnvägsunderhåll i främst Skandinavien och i Storbritannien. Bolaget hanterar kablar och överskottsmassor, snöröjning på järnväg, renovering av järnvägstrummor, maskinbyggnation, tillhandahållande av dragfordon för entreprenader samt uthyrning av lok, vagnar och personal. Antalet anställda är drygt 120 personer.

En notering på Nasdaq Stockholm skulle skapa förutsättningar för en förbättrad likviditet i aktien och öka möjligheterna för institutionella investerare att investera i Railcare. Ett listbyte är också ytterligare en kvalitetsstämpel för Railcare vad gäller informationsspridning och verksamhet, heter det från bolagets sida.

Railcare har anlitat Remium Nordic som finansiell rådgivare och Setterwalls Advokatbyrå som legal rådgivare i samband med noteringsprocessen.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079