23948sdkhjf

Ny serie snabba diamantklingor

Norton lanserar en ny serie diamantklingor under namnet Vulcan. Det nya sortimentet täcker in de vanligast förekommande användningsområdena.
Klingorna är avsedda för den mest frekventa sågningen och kapningen av betong, armerad betong, kakel och klinker, diverse byggnadsmaterial, asfalt med mera. Klingorna kan användas såväl torrt som vått. I sortimentet ingår bland annat en serie med segmenterad bana för användning i vinkelslipmaskin, Universal, med brett användningsområde för kapning av diverse byggnadsmaterial. Vidare ingår Jet som har hel veckad bana som ger finare snitt. För kapning av kakel och klinker finns Cesam som har hel slät bana. Denna klinga finns för såväl vinkelslipmaskiner som kakelsågar.

Snabbt och enkelt
I sortimentet ingår även två lasersvetsade klingor: Laser för betong och armerad betong för vinkelslipmaskiner och Combo för asfalt och betong.
– Det nya sortimentet diamantklingor uppfyller användarnas krav på snabb och enkel kapning av olika byggnadsmaterial till ett lågt pris, säger Jonas Falk, försäljningsansvarig på Saint-Gobain Abrasives AB.
Företaget är en av Sveriges ledande leverantörer av slipprodukter, och ingår i Saint-Gobain Abrasives, en av världens största tillverkare av slipmaterial.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062