23948sdkhjf

Ny lastbilsnavigator sparar tid och bränsle

Garmin, bland de ledande inom satellitnavigation lanserar nu en ny navigator som utformats enbart för lastbilar. Den har en fem tum stor skärm, en inbyggd kraftfull högtalare samt mängder av smarta funktioner som är enkla att använda.
Profil
intressanta platser för lastbilsförare (POI) med The National Truck & Trailer Services (NTTS) assistansregister, tim- bränsle och distansloggning, hastighetsbegränsningar för lastbilar och avancerad navigering och ruttplanering med Garmins nüRoute™-teknik.
– Dezl är designad för att tillfredställa lastbilchaufförens navigationsbehov, säger Dan Bartell, försäljningschef på Garmin International.
– Tillräckligt stor för att synas tydligt och med bra ljud för att höras i förarhytten samt fulladdad med funktioner som kan hjälpa chauffören att spara tid, pengar och bränsle, vilket ger den ultimata kombinationen av funktionalitet och bekvämlighet. Dezl 560LT, som är speciellt framtagen för den Europeiska marknaden har en lifetime traffic trafikmottagare som gör att du får reda på förseningar i trafiken och föreslår en ny rutt förbi dem.

Navigatorn går att skräddarsy
Säkrare och smartare ruttplanering i förarhytten
• Laddad med detaljerad karta som ger turn-by-turn instruktioner med uttalade gatunamn. Rutterna är beräknade utifrån lastbilens begränsningar. Höjd, vikt, längd och farligt gods. Skriv bara in din lastbilsprofil och du guidas på säkra vägar som passar din lastbils egenskaper. Du kan ha flera lastbilsprofiler och kan ändra den aktiva profilen när som helst. Skall du leverera till många adresser kan du få den mest effektiva rutten uträknad.
• Gör det enkelt för dig att välja var du skall stanna. Med hjälp av information om avfarterna för mat, bränsle, logi, rastplatser för lastbilar och kontrollstationer hittar du snabbt till lämpligaste stället. När du sedan rastat färdigt hjälper parkeringsminnet dig tillbaka till din lastbil.
• Filassistans med junction view leder dig till rätt körfält, med realistiska bilder på kommande korsningar och avfarter där sådana finns.
nüRoute med TrafficTrends och myTrends
• Med traffictrends, registrerar navigatorn trafikflödet för att sedan kunna räkna ut snabbare rutter och bättre kunna beräkna ankomsttiden baserat på tid på dygnet och veckodag.
• Med mytrends registreras dina körvanor och förutser vart du skall åka så fort enheten är påslagen.

Betygsätta
Du kan betygsätta sevärdheter med en till fem stjärnor. När enheten är ansluten till en myGarmin konto, registreras betygen tillsammans med andra användares omdömen.
• Du kan anpassa huvudmenyn och välja att visa dina mest använda ikoner för snabbare navigering.
• Dezl är portabel och kan enkelt ställas om från lastbil till bil och flyttas från fordon till fordon.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063