23948sdkhjf

Bubblet gick till veteran

Utställare nummer 500 till årets Maskinexpo blev Traktor Nord i Lövstalöt strax norr om Uppsala. - Vi väntade på champagnen, skämtar Thomas Walfridson, vd.
Nu är det ju så att ingen kan pricka in att bli utställare nummer 500 om än aldrig så många sprittande bubblor i belöning, annars brukar Traktor Nord boka med längre framförhållning. Företaget är en veteran på Maskinexpo och har ställt ut på mässan alltsedan arrangemanget hölls i Täby.
- I år väntade vi på att få klarhet i vilka fabrikat som skulle visas i vår monter, säger Thomas Walfridson.
Traktor Nord startade i Lövstalöt 1983 och öppnade en filial i Södertälje 2010. Företaget har 33 anställda i Lövstalöt och fem i Södertälje.
- Företaget säljer maskiner för entreprenad, lantbruk, park och grönyteskötsel. Personellt har vi tyngdpunkt på service av våra 38 anställda arbetar 27 anställda med reservdelsförsäljning och reparationer både i våra verkstäder och i fält med servicebussar, säger Thomas Walfridson.

Större egen monteryta

I Traktor Nords produktsortiment återfinns bland annat Case-IH, JCB, New Holland och Terex. På Maskinexpo representeras dock Terex i en egen monter av importören för märket, Sundahls Maskinaffär. Under de senaste åren har Traktor Nord ställt ut tillsammans med Söderberg & Haak och Sundahls Maskinaffär, men från i år står de åter själva i en monter på 600 kvadratmeter. Enligt Thomas Walfridson innebär det också att företaget får en större egen monteryta
- Vi vill använda det skyltfönster Maskinexpo är och stärka vår identitet. Tillsammans med nyanställde Mats Hjelmstedt som får ansvaret för Traktor Nords mässdeltagande planerar han som bäst vilka maskiner och tillbehör som bäst visar företagets bredd. Klart i dagsläget är att besökarna kan se JCBs hjullastare och teleskoplastare samt traktorer från Case-IH och New Holland.
- Vi kan också lova nyheter, som är att räkna med, säger Thomas Walfridson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079