23948sdkhjf

Nyföretagarvecka rullar igång

Under 26-29 april kommer runt 100 aktiviteter att genomföras när NyföretagarCentrum rullar ut i landet med en turnébuss.
Bussen är fylld av rådgivare och experter på företagande, banktjänster, skatter, redovisning och mycket mer. För sjätte året i rad gör NyföretagarCentrum vecka 17 till hela Sveriges Nyföretagarvecka. På ett flertal ställen i landet arrangeras också Café Starta Eget. Alla som är intresserade av nyföretagande bjuds under två fullspäckade timmar på fika och får samtidigt tips och råd från erfarna rådgivare.
- Med kampanjen "Vecka 17, Nyföretagarveckan" vill vi sporra många fler att starta livskraftiga företag, säger Mats Evergren, marknadschef på NyföretagarCentrum Sverige som står bakom kampanjen. Intresset för att starta eget företag är större än på många år, genom att synas runtom i hela landet gör vi det lättare för dem som har en idé att testa den med oss.

Kampanjkasse
Ett av de populäraste inslagen under Nyföretagarveckan är de tusentals Starta Eget-kit som delas ut. Det är en särskilt framtagen kampanjkasse proppfylld av information och inspiration för alla som funderar på att starta eget.
- Vi håller som bäst på att packa 12 400 kassar, säger Mats Evergren. Förra året delades 5 000 av dem ut i Stockholm under Nyföretagarveckans första dag.
- Det tog en halvtimme, sen var de slut. I år är intresset rekordstort, folk till och med ringer och mailar och frågar om det går att köpa kassarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062