23948sdkhjf

Med sinne för fragment

Oavsett om man vill fragmentera däck, metallskrot, plast, träprodukter eller något annat avfall ska det finnas en lämplig lösning i italienska Banos breda produktprogram.
Italienska Bano har levererat utrustning till återvinningsindustrin i mer än 30 år. I dag domineras produktionen av envalsade fragmenteringsanläggningar som ska kunna återvinna, separera och volymreducera det mesta från brännbart avfall, via vitvaror, plast och däck till metallskrot.
Företaget representeras nu i Sverige av Andersen Contractor i Örsundsbro som lovar att företagets produktprogram innehåller minst en lämplig maskin för varje tänkbart material och kan skräddarsys för alla möjliga applikationer. Bredden skapas genom att basmaskinen, som kan vara mobil eller stationär, kan kompletteras med exempelvis matarband, siktar, magnetavskiljare, så kallade eddy current-separatorer, plattformar för manuell sortering och utsugningsanläggningar som avlägsnar damm. De flesta maskiner finns med antingen direkt eldrift eller dieselmotor.
Maskinerna kan köras med sikt under fragmenteringsprocessen för att direkt ge önskad slutfraktion. Kapaciteten på skrot anges vara upp till 15 ton per timme beroende på maskin och typ av skrot. För fast avfall anges kapaciteten upp till 40 ton per timme. En väsentlig anledning till kapacitetsnivåerna är maskinernas automatiska och kontinuerliga matning.
Även underhållet beskrivs som enkelt, främst genom enkel åtkomst genom att hydrauliskt köra bort bottenplåten.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079