23948sdkhjf

Påbyggare arrangerar fyra utställningar

För första gången arrangerar Lastfordonsgruppen, LFG, under september 2011 en egen utställning och demonstration på fyra travbanor runt om i Sverige. Där samlas påbyggare av lastbilar och släpvagnar för att visa upp sina produkter och senaste utvecklingsalster.

Påbyggnadens utformning avgör hur effektivt åkaren kan driva sin verksamhet, det vill säga hur snabb och smidig lastning och lossning är. Lastvikten, och därmed lönsamheten, påverkas också av hur väl utvecklade påbyggnadslösningar som finns att tillgå.

Genom åren har svensk påbyggnadsteknik visat hög innovationskraft och förbättrat åkarens vardag. Detta har skett i samarbete mellan åkare och påbyggare. Ett samarbete som, enligt LFG, både kan och ytterligare måste förbättras.

”Påbyggnad 2011” ska ge åkare och återförsäljare en exposé över den teknik och det produktutbud som finns i Sverige. Mer än 30 av landets ledande påbyggare finns 13 september på Åby i Göteborg, den 15 september på Bergsåker i Sundsvall, 20 september på Solvalla i Stockholm och på Jägersro i Malmö den 22 september.

Här erbjuds tillfälle till direktkontakt, diskussion och idéutbyte med tillverkare, ägare, tekniker och representanter för påbyggarna.

- Svensk påbyggnadsindustri är världsledande, lyssnar på dig som kund så att du får det du förväntat dig, säger LFG:s ordförande Torbjörn Eriksson.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111