23948sdkhjf

Bättre siktning utlovas med mer fart

Möjligheten att variera rotationshastigheten är en viktig anledning till att Trevi Bennes senaste generation roterande siktskopor utlovas vara mer effektiva än sina föregångare.
Inte minst inom park- och grönyteskötsel har Trevi Bennes siktskopor i BVR-serien använts under många år. Nu introducerar Andersen Contractor den uppdaterade versionen BVRe som tack vare en helt ny hydraulik klarar att variera rotationshastigheten mellan 18 och 35 varv per minut för de större modellerna. Enligt leverantören innebär det effektivare siktning av såväl olika typer av material som olika storlekar.

Siktskoporna utlovas klara sortering av bland annat olika slags restmaterial, stenblandad jord och fyllnadsmaterial. De ska också kunna användas för att täcka rör i rörgravar.

Siktsållen kan fås tillverkade i vanligt standardstål eller i Hardox för tyngre arbetsmoment. Utbudet av olika siktsåll gör att siktningen lättare kan anpassas till valfri applikation och till den separeringsstorlek som önskas.

För bärare i storlekar från 13 till 40 ton finns siktskopor i fyra storlekar med bredder från 1 200 till 1 750 millimeter. Skopvolymen anges till mellan 1,5 och 3,0 kubikmeter, men leverantörens bedömning är att den mest effektiva arbetskapaciteten uppnås då ungefär halva volymen utnyttjas.

För minigrävare och maskiner upp till tolv ton erbjuds tre modeller med rotationshastighet från 18 till 24 varv per minut.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079