23948sdkhjf

Filmpris till maskintillverkare

Volvo Construction Equipment har vunnit ett prestigefyllt pris i Cannes för sin nya historiefilm "The Master Builder".
Filmen har fått en Dolphin-utmärkelse vid 2011 års Corporate Media & TV Awards - en internationell festival enbart för företagsfilmer och TV-dokumentärer, förlagd till den historiska filmstaden Cannes i Frankrike. Filmen "The Master Builder", tävlade mot 410 bidrag från 27 länder från hela världen och imponerade på en panel av mediaexperter i kategorin Corporate Films. Filmen berättar historien om 175 år av innovationer från företaget på ett fräscht och uppfinningsrikt sätt, med Hollywood-skådespelaren Philip Barantini i huvudrollen.

Videon har producerats med hjälp av byrån Poetry In Motion och frilansande regissören Timo Pincket.

Långa historia

Bill Law, Vice President Corporate Communications på Volvo CE i Nordamerika, och som koordinerade produktionen av filmen, säger:

– Vi ville lyfta fram företagets långa historia, globala räckvidd och engagemang för framtiden på ett intressant och innovativt sätt som sticker ut i dagens sociala mediemiljö.

Dolphin-utmärkelsen utdelas vid en ceremoni den 13 oktober på Palm Beach i Cannes. Företaget kan erhålla ytterligare erkännande - allt från guld, silver, svart eller det åtråvärda Grand Prix – där vinnaren avslöjas samma kväll.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125