23948sdkhjf

Avtal för mer komplett lösning

Maskinstyrningssystem från Trimble kan nu monteras direkt i fabrik på de maskiner som säljs av Swecon, enligt ett färskt samarbetsavtal.


– Detta avtal ger oss en möjlighet att komma in tidigare i affären och hjälpa kunden att hitta rätt lösning som passar de projekt som de är verksamma i. Säger Fredrik Andershed, vd för Control System som är auktoriserad affärspartner till Trimble.

I och med det nya avtalet kan maskinerna kompletteras med exempelvis monteringsfästen och genomföringar redan i fabriken, vilket gör installationen av den mättekniska utrustningen betydligt enklare.

Peter Bäck, produktspecialist för grävmaskiner på Swecon, betonar betydelsen av att redan från början kunna leverera kompletta maskiner till kunderna.

– Framför allt på grävmaskiner har grävsystem numera blivit mer eller mindre standard och efterfrågan är stor, säger Peter Bäck.

Lite av den tändande gnisten till samarbetet var en jätteaffär med Försvarets Materialverk som bland annat omfattade elva grävsystem.

– När denna affär upphandlades så insåg vi behovet av att skriva ett avtal så att alla delar regleras på ett korrekt sätt, säger Peter Bäck.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078