23948sdkhjf

Breddat utbud från återvinnare

OP System är ny representant i Sverige för österrikiska Rubble Master. Första visningen blev på Waste & Recycling i Jönköping där företaget band annat ställde ut kompaktkrossen RM80.
För Billebergabaserade OP System innebär samarbetet med Rubble Master att produktutbudet breddas med inriktning mot exempelvis rivningsbranschen. Företaget har i ungefär 20 är levererat mer än 500 mobila och stationära maskiner för återvinnings- och avfallshantering.

Bland tidigare leverantörer finns Doppstadt med produkter som avfallskrossar, trumsiktar och flistuggar liksom Sennebogen med ett brett utbud av materialhanterare.

Med Rubble Masters mobila krossar och grovsorterare ges också ett alternativ för företag som direkt vid källan vill ta hand om rivningsmaterial som betong och tegel. Krossarna ska också kunna bearbeta asfalt och mjukare bergarter.

Sortimentet omfattar mobila återvinningskrossar i fyra storlekar med kapacitet från 60 till 250 ton i timmen. Till det kommer ett program av anpassade grovsorterare.

– Målet för oss är att vara så heltäckande som möjligt när det gäller att omvandla avfall till resurs. Att få in Rubble Master under vårt ”paraply” känns som ett naturligt steg, säger OP Systems vd Mats Olofsson.

Avsikten är att följa upp visningen i Jönköping med en serie demokörningar på flera platser runt om i landet, med början i Billeberga utanför Landskrona den 29 september.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062