23948sdkhjf

Ny vice vd på Skanska

Skanskas vice vd Kenneth Nilsson blir ny vd för Skanska Finland och ersätts i Sverige av Patrik Larsson.
Skanska möblerar om bland sina högre chefer när Skanska Sveriges nuvarande vd Kenneth Nilsson blir ny vd och Business Unit President för Skanska Finland.

– Med 25 år i Skanska varav de senaste nio i Skanska Sveriges ledning är Kenneth en av våra verkligt erfarna chefer. Han har haft stort fokus på produktivitet och framgångsrikt funnit nya affärsmöjligheter. Jag önskar honom all lycka till i det nya uppdraget, säger Anders Danielsson, vd Skanska Sverige i ett pressmeddelande.

Ny chef

Kenneth Nilssons plats i svenska Skanska övertas den första november av Patrik Larsson som blir ny vice vd för väg och anläggningsregionerna i Skanska Sverige.

– Patrik är en mycket engagerad chef och en god lagbyggare med starkt kundfokus. Patrik har också varit mycket involverad i vårt arbete med arbetsmiljösäkerhet. Jag välkomnar honom i hans nya roll och till arbetet i Skanska Sveriges ledning, säger Anders Danielsson.

Patrik Larsson tar också plats i ledningsteamet för Skanska Sverige. Han har tidigare varit regionchef för väg och anläggning Stockholm/Mälardalen, innan dess var han distriktschef i samma region.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078