23948sdkhjf

Trygg triss i nya plattformar

Tre nya varianter av arbetsplattform – en statisk, en utskjutbar och en med 180 graders svängradie – ger nya kvaliteter till 535-125 HiViz och 535-140 HiViz Loadall-modeller.
Enklaste plattformsutförandet är en fast korg som är 1,2 meter bred och 2,5 meter lång. Övriga två varianter har samma storlek, och kompletteras i det ena fallet med ett utskjut från 2,5 upp till 5,0 meter. Den mest avancerade modellen har både utskjut och en svängradie på 180 grader.

Med den större teleskoplastaren är arbetshöjden 15,6 meter och räckvidden 12,9 meter.

Proportionell joystick ger flera driftsfunktioner, medan ett hydraulsystem med dubbla pumpar utlovas ge snabba lyft och placering för maximal produktivitet.

Det trådlösa fjärrkontrollsystemet ger, enligt tillverkaren, precisionskontroll under arbete i plattformen. En enda nyckellåsmekanism ska garantera säkerhet för operatören. Plattformen manövereras från hytten med en nyckelbrytare. Instrumenten i hytten kommer inte att fungera förrän operatören tar bort nyckeln från fjärrkontrollen och sätter tillbaka nyckelbrytaren på rätt plats i hytten. Därmed kan ingen annan operatör ta kontroll över maskinen från hytten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078