23948sdkhjf

Snabb information om underjordsborrning

En snabbt ökande användning av så kallade smart phones och surfplattor gör att Atlas Copco nu skapat en app för att ge befintliga och potentiella kunder snabb tillgång till information.


Snabbast med att lägga ut information på den nya appen är företagets underjordsverksamhet som, lagom till Intermat, kunde erbjuda information om bland annat borriggar, lastare, lastfordon och annan utrustning.

Bland annat kan användaren se 3D-modeller av produkterna, vridbara ur alla möjliga vinklar. Allt innehåll kan också upplevas offline.

– Tack vare den häpnadsväckande utvecklingen av användandet av smart phones och den kapacitet som dessa enheter har finns en gigantisk potential för att förenkla informationsspridningen, säger Paula Blamberg, vice president för marknadskommunikation.

– Det har aldrig varit lättare än nu att dela information. Teknisk information och bilder förmedlas med en enkel knapptryckning. Lika lätt blir det att komma i kontakt med närmaste Atlas Copco-representant med hjälp av en gps-funktion.

I appen finns också tillgång till filmer, arbetsplatsreportage och nyheter.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078