23948sdkhjf

Stryktålig stämningshöjare

En kompakt radio från Bosch utlovas klara såväl dammet och smutsen på en byggarbetsplats som fall från två meter med bibehållet bra mottagningsförmåga och ljud.


Två femwatts högtalare, 20 inställningsbara volymnivåer och equalizer-funktion för bas och diskant ska borga för att den 1,4 kilo tunga musikmaskinen klarar att tränga igenom bullret på en normal byggarbetsplats. Externa enheter som ipods eller MP3-spelare ansluts enkelt via en aux-ingång och radions minne kan lagra fem förinställda AM-stationer och fem FM-stationer.

GML 10,8 V-LI Professional är försedd med en digital display som visar tid, frekvens och batterinivå. Knapparna på framsidan är skyddade mot damm och det robusta handtaget utlovas skydda display och knappar från fallskador från upp till två meters höjd.

Utformningen är anpassad till förvaring och transport i tillverkarens L-Boxx-system. Radion behöver halva utrymmet i en verktygsväska, vilket ger utrymme för ytterligare ett 10,8 volt-verktyg.

Kraften kan hämtas från ett vanligt eluttag med den medföljande adaptern, eller med ett 10,8 volts batteri som också kan användas för exempelvis företagets borrar eller skruvdragare. Ett fulladdat batteri utlovas räcka för användning under en hel arbetsdag.

Radion levereras i en L-Boxx med adapter, aux-in-kabel och två AA-batterier till displayen.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062