23948sdkhjf

Steelwrist lovar snabbare support

Genom att bland annat utveckla och definiera ansvar i interna rutiner räknar Steelwrist med att kunna leverera bättre och snabbare support till sina kunder. Dessutom utlovas ett utökat serviceutbud och enklare åtkomst till information.


1 december förra året tog Björn Johansson över funktionen som servicechef på Steelwrist efter Peter Andersson som flyttar till ett jobb som applikationstekniker på utvecklingsavdelningen.

Trots hans korta tid på det Sollentunabaserade företaget, som utvecklar och tillverkar tiltrotatorer, aviseras redan stora förändringar på servicesidan. Sedan tidigare erbjuds bland annat fält- och fullservice samt en supportline via telefon eller Skype. Exempelvis är målet att hitta fler digitala verktyg som kan hjälpa till att förbättra servicen.

– Jag räknar även med utöka vårt tjänsteutbud och erbjuda ännu mer lättillgänglig information. Tjänsteutbudet är under utveckling, men redan nu kan jag säga att det handlar om att erbjuda olika typer av serviceavtal, installationer och utbildningar "on demand" via webben, säger Björn Johansson.

– Utöver den information som redan finns på vår supportwebb – som våra återförsäljare redan har tillgång till – kommer vi att lägga ut utbildningsfilmer som mer i detalj beskriver olika tips och tricks som en tekniker kan behöva utföra. Vi fortsätter även bygga på en kunskapsdatabas där tekniker kan hitta olika kända lösningar på fel som kan uppkomma.

Björn Johansson är också övertygad om att företagets supportavdelning inom kort kommer att kunna korta handläggningstiden av de ärenden som kommer in, helt enkelt genom att man nu definierar och tydliggör ansvaret för de interna rutinerna.

– Vi håller även på med nyrekrytering till vår supportavdelning för att ytterligare bättra på vår servicegrad, säger Björn Johansson som med sig i bagaget till det nya jobbet har erfarenhet av att leda support- och serviceverksamheter efter tidigare uppdrag som både servicechef och tekniker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063