23948sdkhjf

Enkel uppföljning av vägunderhåll

För den entreprenör eller beställare som vill följa upp och dokumentera var vägunderhåll som snöröjning, sandning, saltning och sopning utförts kan Red Knows Multi Pro vara ett alternativ.
Axtech, baserat i Hisings Backa, har i tio års tid levererat egenutvecklade GPS-larm och söksystem i Sverige under varumärket Red Knows. På Nordic Way visades det senaste tillskottet i produktprogrammet, en så kallad fleet managementprodukt som tagits fram speciellt för att följa upp underhållsarbete på gator och vägar.

Samtidigt går det att avläsa var fordonen befinner sig och vilket arbetsmoment som utförs vid en given tidpunkt.

– Olika färgmarkeringar visar om fordonet exempelvis håller på med snöröjning eller halkbekämpning eller om fordonet färdas utan att arbeta. Det framgår alltid var fordonet befinner sig, även när det står parkerat, vilket ökar säkerheten. Vid eventuell stöld är det lätt att se hur fordonet rör sig, säger försäljningschefen Peter Wedin.

– Alla sträckor och adresser där arbete utförts kan följas upp i efterhand, något som också ger tydliga faktureringsunderlag. Även vid klagomål kan ansvariga enkelt se och visa att halkbekämpning faktiskt utförts på den aktuella platsen och vid vilken tidpunkt arbetet utförts.

Dessutom finns inbyggda funktioner som förenklar administrationen genom bland annat servicerapportering, tidspåminnelser, information om händelser och körrapporter.

– Vi såg en efterfrågan på denna typ av produkt. Vi ser framför allt att kommuner och entreprenörer som sköter allt från snöröjning till gräsklippning kan ha nytta av den och har redan sålt Multi Pro till flera kommuner, säger företagets vd Åsa Eklund som också betonar att produkten är utvecklad och tillverkad i Sverige.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047