23948sdkhjf

Maskinia förstärker eftermarknaden

Maskinia förstärker eftermarknadsavdelningen genom att anställa Fräs Erik Andersson som ny eftermarknadsansvarig för varumärkena Doosan och Case och Bo Melkersson som teknisk ansvarig för Case.


Fräs Erik Andersson å tervänder därmed till Maskinia, där han tidigare var verkmästare, efter fem år på KVD.

– Fräs Erik känner till våra varumärken och många av våra kunder, vilket ger en kort startsträcka. Fräs Erik har en gedigen teknisk kunskap om entreprenadbranschens produkter som garanterar ett kliv uppåt i kvaliteten på vår eftermarknadsavdelning, säger Maskinias vd Fredrik Holmquist.

Bo Melkersson är i grunden entreprenör från skogsmaskinsbranschen. Efter det har han i tolv år arbetat som maskinteknisk lärare, främst på så kallad kvalificerad yrkesutbildning med inriktning el-hydraulik, felsökningsteknik och styrsystem. Han har även arbetat med externa kundutbildningar, då främst med styrsystem. De senaste två åren har han arbetat som maskinförare.

De båda nykomlingarna kommer att leda och stötta företagets verkstäder tillsammans med Mats Eklund som sedan tidigare är teknisk ansvarig för varumärket Doosan.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063