23948sdkhjf

Norsk jätteorder

Indexator har fått en stororder, ett av Norges största uthyrningsföretag kommer att utrusta minst 150 av sina grävmaskiner med den svenska rototilten.


Det norska uthyrningsföretaget Pon Rental ska investera i minst 150 nya Caterpillargrävare under 2014 och 2015, alla dessa ska enligt ett pressmeddelande utrustas med komplett rototilt från Indexator och skopor och fästen från Gjerstad, en order som är den enskilt största hittills för Indexator i Norge.

– Att norska Pon Rental väljer att investera i våra tiltrotatorer till sin utökade maskinflotta känns naturligtvis jättebra, säger Hans Röring, ansvarig säljare för Indexator i Norge, i ett pressmeddelande.

– Vi investerar för framtiden och knyter till oss samarbetspartners med samma fokus på kvalitet och service som vi själva har. Rototilt är också ett av de tillbehör våra kunder efterfrågar allra mest när de hyr grävmaskiner. Därför är det helt naturligt att välja Indexator, säger Jone Ølberg, Rental Manager för Pon Rental Norway i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078