23948sdkhjf

Plagg för regn och sele

Röjkläder med extra stoppning och allvädersset i vattentätt Gore-Tex-laminat är två nya serier som sedan i höstas kompletterar Husqvarnas sortiment av arbetskläder.


Allväderskläderna är förstärkta på utsatta ställen och försedda med ventilation under ärmarna och på ryggen. Linningen på byxan är elastisk och ryggpartiet på jackan är förlängt för att inte glipa. Enkel åtkomst till fickorna utlovas.Plaggen som finns i storlekarna S-XXL är tillverkade i väl synlig orange färg med reflex-logga på jackor och byxor.
Röjkläderna som anpassats för att användas med sele, har extra stoppning på axlar och höft för att minska redskapets påverkan på kroppen under arbetspass. Extra vaddering i byxbenen ska skydda mot slag och träffar från hårda föremål som kan sprätta upp under arbetet. Byxorna är dessutom ytbehandlade för att exempelvis vått gräs enkelt ska kunna borstas bort.
För att förbättra komforten har röjplaggens sömmar placerats så att de inte ska skava och antalet knappar, som kan irritera huden, har minimerats. Fickor och ventilationsdragkedjor har placerats och utformats för enkel åtkomst.Jackan finns i storlekarna S-XXL och byxan i 46-60.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.07