23948sdkhjf

Franska förare fattar

Indexator Rototilt Systems fortsätter sin internationella satsning, näst i tur står de franska entreprenörerna, som uppges vara redo för nya typer av tillbehör.
Indexator Rototilt Systems har redan satt sikte på Storbritannien och Norge , nu vill företaget etablera sig även på den franska marknaden.

– Mellaneuropa med bland annat Frankrike i spetsen vet vi har en stor tillväxtpotential. I Frankrike är tiltrotatorer sen några år tillbaka ett känt begrepp och det finns en medvetenhet om att det är ett effektivt och smart tillbehör till grävmaskiner. I Frankrike har entreprenörerna upptäckt i likhet med de skandinaviska entreprenörerna att tiltrotatorn är en viktig del av grävmaskinen för att utföra nya typer av uppgifter och arbeten, säger Per Väppling, försäljnings- och marknadschef på Indexator Rototilt Systems, i ett pressmeddelande.

Fransmännen ska enligt Indexator Rototilt Systems få tillgång alla Rototilt-modeller, redskap, skopor och gripar och styrsystemslösningar. Per Väppling uppger dock att den franska marknaden har ett högt säkerhetsmedvetande och att Rototilt med säkerhetsfästet Securelock därför kommer att vara en viktig del av produktutbudet, kundkategorin för de mindre grävmaskinssegmenten anses också viktig att nå.

Tre medarbetare finns redan på plats i Frankrike för att stötta och utbilda nya återförsäljare, en organisation för support och service ska etableras och startskottet går den 22-24 oktober på utställningen Artibat, där Indexator Rototilt Systems finns med som utställare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078