23948sdkhjf

Specialcenter i Malmö

Ett nytt Dahlcenter inriktat på produkter för mark och VA, öppnas i Malmö. – Malmöregionen behöver ett bredare lagerlagt sortiment, uppger Dahl.
Centret, som slår upp portarna den första december, beskrivs som det första i sitt slag och som ett komplement till de övriga 64 Dahlcentren runt om i Sverige.

– Mark & VA är en av våra divisioner jämte VVS, och naturligtvis försöker vi i den mån vi kan ge utrymme för båda divisionerna på våra Dahlcenter. Men i Malmö behöver vi dela oss, främst för att branschen är så expansiv i regionen vilket kräver ett annat butikssortiment, säger Tomas Johansson, vd för Dahl Sverige AB, i ett pressmeddelande.

– Malmöregionen behöver ett bredare lagerlagt sortiment och det känns bra att nu kunna erbjuda detta. Den nya butiken innebär också att vi får möjlighet att erbjuda mertjänster som är direkt länkade till anläggningsbranschens behov, såsom släpvagnar och hyrsvetsar till PEH-svetsning. Utöver det extra breda VA-sortimentet kommer vi
också att erbjuda och demonstrera ett sortiment av lätta anläggningsmaskiner, redskap och verktyg, säger Jan-Olof Barrfeldt, divisionschef för Dahl Mark & VA, i pressmeddelandet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078