23948sdkhjf

Begagnade redskap säljs via hemsida

Produkter som ställs ut av Engcon-gruppen på mässor och andra maskinvisningar kommer i stor utsträckning att säljas via en nylanserad hemsida för begagnade redskap.
Produkterna kommer i huvudsak från vårt svenska säljbolag, men allt eftersom det uppstår lager kommer ni även att finna produkter som står ute på våra övriga säljbolag i Finland, Danmark, Norge, Tyskland och Frankrike, säger Sten Strömgren, kommunikationsansvarig inom Engcon Group.

Enligt Sten Strömgren ligger i skrivande stund drygt 50 produkter från Engcon, Mählers och Drivex ute till försäljning via hemsidan. Tanken är att listan ständigt ska hållas aktuell, vilket både innebär ett konsekvent tillskott av nya produkter samtidigt som sålda artiklar plockas bort.

Hemsidan är mobilanpassad med inlagda sorteringsfunktioner där det bland annat ska gå att plocka fram tillgängliga redskap beroende på den typ av maskin eller fordon som den önskade produkten ska användas till. Det går även att sortera på det land som redskapen befinner sig i.

Alla produkter beskrivs med bild , en kort information om skick samt pris. Bland de först upplagda produkterna finns exempelvis tiltrotatorer och skopor som ställts ut på maskinvisningar samt tio inbyten av den första utgåvan av den senaste generationen diagonalplogar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078