23948sdkhjf

Hitachi satsar på packning

En serie packningsmaskiner bestående av stampar, vibrerande plattor och små vältar lanserades av Hitachi för den europeiska marknaden på International Rental Exhibition i juni. I skrivande stund är det oklart när maskinerna kommer till Sverige.
Det är inte klart om eller när d en nya produktserien kommer till Sverige, men Hitachis befintliga generalagent Delvator är en trolig representant. Nykomlingarna i Hitachis utbud för Europa var dock inte representerade på någon av de mässor som arrangerats i Sverige i år.

– Vi överväger att lansera de nya produkterna och för diskussioner med Hitachi, säger Jonas Jaenecke, vd på Delvator.

Genomgående har målet varit att erbjuda lätthanterlig och lättservad packningsutrustning med användarvänliga reglage, inte minst för att attrahera uthyrningsföretagen.

ZV-R är en serie stampar med avvibrerat handtag och lättavläst oljenivå. Det finns även lättviktsvarianter med extra motorskydd och servicepunkter för olja och luftrenare lätt åtkomliga.

ZV-P är kompakt byggda vibrerande plattor som också finns i fram- och backgående versioner.

ZV-W är en serie småvältar som manövreras med hjälp av lätt åtkomliga, ergonomiskt utformade spakar och reglage. Inbyggt sprinklersystem underlättar rengöring medan servicepunkter och motor är lätt tillgängliga tack vare motorhuvens måsvingeluckor.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079