23948sdkhjf

100 jämnt från Swecon

Celsus Fastigheter i Norrtälje blev tidigare i höstas ägare till den hundrade maskin som lämnade Swecons utrustningsverkstad i Eskilstuna.
Jubileumsmaskin blev bandgrävaren EC220DL som försetts med en mängd extra tillbehör. Bland extrautrustningen fanns tiltrotator, bandstyrning, fotsteg utanför hyttdörren, roterande varningsljus monterade på ramp, kompressorhorn, brandsläckare, extra arbetsbelysning, elvärmda backspeglar, hammarhydraulik med snabbkopplingsuttag, extrakamera på höger sida och gripinstallation.

– Det har varit en både händelserik och lärorik resa sedan vi drog igång i mitten av januari i år. Satsningen på en gemensam utrustningsverkstad i Mellansverige har lyckats ganska väl så här långt, säger verkstadschefen Ove Eriksson.
I och med etableringen av den nya utrustningsverkstaden ändrade Swecon sitt arbetssätt genom att öka inslagen av standardisering och likformighet när det gäller montering och maskinutrustning. Tidigare monterades extrautrustning på olika lokala verkstäder, vilket gjorde att lösningarna skiftade på grund av kundönskemål och lokala variationer.

– Vi fortsätter att utvecklas och bygga kunskap utifrån våra tidigare erfarenheter. Vi var ett nytt gäng i januari som skulle svetsas samman och lagbygget har i dag hittat fastare former. Jag tycker vi står stabilt i det vi gör, vilket jag hoppas även kunderna kan märka, säger Ove Eriksson.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125