23948sdkhjf

Landvetterföretag firar 50

Landvetter Motor & Maskin firar 50-årsjubileum i år. Företaget som startades i Tage Hanssons garage har kommit långt sedan 1965, man servar alla typer av entreprenadmaskiner och har nyligen åtagit sig agenturen för SMC:s produkter.


Landvetter Motor & Maskin har hunnit med en del på 50 år. 1965 hade man Tage Hanssons garage att tillgå, 50 år senare är lokalerna betydligt mer tilltagna, med egen verkstad och flera utbyggnader strax utanför Göteborg.

I dag är det Tages tre barn som driver företaget och verksamheten är främst inriktad på att serva Hitachi grävmaskiner, företaget är auktoriserat av Hitachis svenska agent Delvator.

Det är dock inte bara Hitachimaskiner som får sitt hos Landvetter Motor & Maskin, alla typer av entreprenadmaskiner servas, till det kommer även redskap som till exempel rototiltar och hammare.

Företaget anser sig ha ett stort reservdels- och filterlager, man säljer också en hel del redskap och har nyligen tagit sig an agenturen för SMC (Ståhles Mining and Construction AB) hydraulhammare och demoleringsutrustning, ett utbud som funnits sedan mitten av 1990-talet och som företag anser vara väl beprövat.

Enligt ett pressmeddelande kommer 50-års jubileumet att firas i samband med en maskinvisning sista helgen i april.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093