23948sdkhjf

Liebherr kommer till Entreprenadexpo

Liebherr ställer ut på Entreprenadexpo, mässans läge lockade, men det som drog mest var demoytorna. – Får man testa maskinen i fem minuter ser man direkt om den är intressant eller inte, säger Niklas Gellenmyr på Liebherr.


Liebherr ligger i för att kunna möta sina kunder över hela landet, företaget har visat upp sig på mässor både i norra och mellersta Sverige, och nu har de bokat inte mindre än 450 kvadratmeter på höstens Entreprenadexpo, som arrangeras i Borgeby 10-12 september.

– Entreprenadexpo är en perfekt mässa för oss, nära kunderna mitt i Skåne, säger Niklas Gellenmyr, säljare på Liebherr med ansvar för Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar.

Den största fördelen är dock demoytorna, anser han.

– Att köpa en maskin är en stor investering, och det räcker inte att sitta i hytten och läsa en broschyr. Får man testa maskinen i fem minuter ser man direkt om den är intressant eller inte.

Att ge kunderna chansen att provköra maskinen ger dem möjlighet att göra en bättre affär, anser Niklas Gellenmyr.

– Då kan de testa olika märken, samla på sig kunskap och sedan ta ett informerat beslut om vilken maskin de ska köpa.

– Entreprenadexpo ligger dessutom helt rätt i tiden, kunderna kan provköra maskinen i september, kanske se på helt nya lösningar, fundera på vad som fungerar bäst, beställa rätt maskin till årsskiftet och få den till våren.

Liebherr tror att höstens Entreprenadexpo kommer att leda till många intressanta kundmöten.

– Man märker skillnad när det är en mindre mässa, besökarna är där för att de är intresserade och det blir en hög andel affärer. Då är man mer anonym på en större mässa.

Vad kan då mässbesökarna vänta sig i Liebherrs Entreprenadexpomonter? Niklas Gellenmyr kan avslöja att en av demomaskinerna blir en helt ny modell – R926 Compact.

– Det är första gången kunderna får chansen att demoköra den i Sverige.

Han uppger att maskinen lämpar sig för vägbyggen, dikningsuppdrag och byggen.

–Det är en kortrumpad bandgrävare på 28-29 ton med tre olika bommar och en räckvidd på drygt tio meter plus rototilt.

Liebherr kommer dessutom att ta med sig minst en demomaskin till.

– Förmodligen en hjulgrävare A918 Compact, säger Niklas Gellenmyr.



Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078