23948sdkhjf

Snabbt byggt i Halland

21 nya radhus ska byggas på tio månader i Halmstad – skopan sattes i backen i mars och redan till jul är det inflyttning.
Det är stadsdelen Kärleken som ska förses med nya ”ytsmarta” radhus och hallänningarna verkar gilla upplägget – Halmstad beskrivs som en stad där efterfrågan på bostäder är stor, inte minst i centrum.

På en enda dag bokades alla 21 radhus och femtio spekulanter fick bara en plats i reservkön. Nu är alla redan sålda. Det visar att vårt koncept med ett komplett boende som har allt en familj behöver, ihop med hög standard lockar många, säger Johan Sjöstedt på beställaren Mariastaden Projekt AB i ett pressmeddelande.

Radhusen beskrivs som ”ytsmarta” och det ska gå undan när de kommer på plats, byggstarten togs i mars och redan till jul ska det vara klart för inflyttning.

Radhusen blir exakt likadana som de vi nu bygger i Helsingborg. Där var de så populära att det var värt ett försök även i Halmstad och här sålde de slut ännu fortare. Bostäderna har hög kvalitet men den effektiva byggmetoden håller nere kostnaderna och därför även bostadspriset, säger David Fritzon Bratt, affärschef på entreprenören NCC, i ett pressmeddelande.

Ordern är värd 29 miljoner kronor.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094