23948sdkhjf

Belgisk Brokk-dotter

Brokk stärker nu närvaron i Belgien genom att starta ett eget dotterbolag. Tidigare har företaget samarbetat med Atlas Copco för försäljning och distribution i landet. Atlas Copco kvarstår även i fortsättningen som servicepartner.
Redan 1983 levererade Skellefteåföretaget Brokk den första demoleringsroboten till Belgien.

– Vi har haft ett långt och framgångsrikt samarbete i Belgien med Atlas Copco. Vi ser en stor potential för Brokk och gör en strategiskt väsentlig investering för att utvecklas ytterligare på marknaden. Nästa steg är att etablera en egen organisation som också visar våra belgiska kunder att vårt åtagande är långsiktigt, säger företagets vd Martin Krupicka.

Organisatoriskt hamnar det nybildade bolaget under Brokk France, vilket bland annat innebär att de ekonomiska musklerna stärks och därmed även tryggheten för de belgiska kunderna.

Vd blir Michel Sanz som också är vd för det franska bolaget.

– Vi har redan tagit kontakt med både gamla och potentiella kunder och ser fram mot att arbeta närmare marknaden för att bland annat hjälpa användarna att utnyttja maskinerna fullt ut, säger Michel Sanz.

Tanken är att sätta upp en egen serviceorganisation, men därutöver kommer Atlas Copco att kvarstå som servicepartner för dem som så önskar.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109